Behandlinger

Epilering - permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning

Uønsket hårvækst generer mange mennesker, du er ikke den eneste.

Årsagerne kan være mange. Alt fra arvelige faktorer til medicin, graviditet, kost, overvægt eller hormonelle ubalancer. Uanset årsag kan vi hjælpe dig med Epilering.

Alle typer af hår kan fjernes - lyse og mørke, tynde og tykke.

Vi arbejder med en højt anerkendte epileringsapparat, der er udviklet gennem de sidste 25 år og har modtaget Cidesco's gulmedalje for sin unikke metode.

Uønsket hårvækst fjernes ved at jeg stikker en yderst tynd nål ned i hårsækken, hvorefter der sættes svag strøm til nålen. Strømmen beskadiger og svækker hårets rod. Håret som er omgivet af en slimsæk, frastødes og de fine kapilærer der nærer håret trækkes sammen, hermed afbrydes forbindelsen. Håret får derefter ikke noget blod og næring at leve af og vil på sigt dø.

Dernæst fjernes de løse hår, huden desinficeres og plejeprodukter påføres.

 

Behandlingsforløb;

 

Hvor agressiv hårvækst vi har er meget individuelt, og vil derfor have betydning for intervallerne, der derfor variere fra person til person.

Et typisk behandlingsforløb er 1 gang om ugen, i 2-4 måneder, dernæst hver 14. dag og derefter hver 3. uge. Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt, at du følger dine anbefalede intervaller, så håret bliver behandlet i den rigtige fase. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk.

For at opnå det bedste og hurtigste resultat er hjemmeplejen meget vigtigt. Jeg vil vejlede dig med hensyn til intervaller og hjemmepleje.

 

Køb 10-turskort - pris 200,00 pr./beh.

 

 

 

Permanent hårfjerning

Køb 10-turskort - pris 400,00 pr./beh.