Behandlinger

Face Mapping

Face Mapping

Face Mapping®, er det nyeste værktøj indenfor hudanalyse, som giver os et dybdegående indblik i din huds tilstand og sundhed.  Vi inddeler dit ansigt i 14 zoner, som nøje undersøges, og ud fra det kortlægges hudtype og hudtilstand.

 

Den minutiøse hudanalyse giver os muligheden for at give dig en behandling, som er skræddersyet til dine personlige hudproblemer og behov med enestående resultater til din tilfredshed – og du finder det kun på en Dermalogica hudplejeklinik.

 

Man siger det første indtryk vi giver til vores omgivelser er vores udseende og udstråling.

 

For at give et godt indtryk, er det derfor også naturligt at vi bruger en del tid og ressourcer på at holde ansigtet smukt og sundt.

 

Huden er forskellig fra person til person, og det er ligeledes forskelligt, hvor ofte det er tilrådeligt at foretage en ansigtsbehandling. Ideelt set bør man få en ansigtsbehandling med 4 til 6 ugers interval. Dette er tiden det tager for huden at regenerere sig. Vi anbefaler, at man som minimum får foretaget en ansigtsbehandling 4 gange om året og helst efter hvert årstidsskifte.

 

Alle ansigtsbehandlinger skræddersyes 100 % efter netop din egen huds behov og aktuelle tilstand.

 

Face Mapping danner grundlag for alle efterfølgende ansigtsbehandlinger – uanset behandlingsform du vælger så er resultaterne utallige.

 

Ved køb af Dermalogica produkter for kr. 500,00 er FaceMapping® GRATIS.

Produkttjek - gratis

Produkttjekket er for de kunder der har været til en Facemapping eller behandling, som der efterfølgende har købt produkter hos os. Ved et produkttjek følger vi op på resultaterne af de købte produkter, så vi sikrer os at dine forventninger bliver indfriet.