Behandlinger

Bryn & vipper

Retning eller farvning af bryn

Vi retter dine bryn med en meget mild hot voks og/eller pincet

Retning og farvning af bryn
Farvning af vipper og bryn inkl. retning

Ønsker du et mere intenst blik eller bare en smuk indramning af dine øjne er farvning af vipper samt farvning og formning af brynene det rette valg. Det er helt utroligt hvilken forskel denne lille behandling gør for dit ansigts udtryk.

Vi tager udgangspunkt i dine egne farver og ønsker så resultatet altid komplementerer dig på bedste vis.

 

Farvning af vipper
Retning af bryn og farvning af vipper
Lash Lift inkl. farvning af vipper

Lash Lift er for den som foretrækker en mere naturlig måde at få vipperne til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6-8 uge.

 

 

Glem alt om "krøllede" og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Med det nye Lash Lift Express & Colorfix system er trækketiden reduceret markant, samtidig med at effektivitet er i top. Det betyder at du går hurtigere herfra, med et endnu flottere buk. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, så gem vippebukkeren langt væk og få et Lash Lift istedet.

 

Før behandlingen;

 • Kom uden øjenmakeup og med rene vipper

24 timer efter behandlingen vær opmærksom på;

 • vipperne må IKKE blive våde - regn, sved, brusebad og lignende.
 • mascara må IKKE bruges 24 timer
 • under søvn må der IKKE ligges på vipperne

Hjemmepleje;

 • Permanente væsker kan efter behandlingen udtørre vipperne en smule, og det anbefales derfor, at bruge et conditioner/balsam dagligt for at give dem mere fugt og næring (kan købes på klinikken)

OBS! Hvis du har meget korte øjenvipper, anbefales et øjenvippeserum-kur, der får vipperne til at blive længere. Kan købes på klinikken og vi giver resultatgaranti!

 

 

 

 

Brow Lift med ret/farve

Brow Lift er til dig, som ønsker kraftigere bryn på nem og naturlig måde. Denne behandling retter ud, forlænger og giver volumen til brynhåret. Behandlingen forgår ved at der påføres en gel på brynet, som igangsætter en kemisk proces, der nedbryder bindingerne i håret og tillader, at de kan sættes i en ny form. Når håret er blevet "blødt" og til at arbejde med, renses det af, og der påføres en neutraliserende creme, som gendanner bindingerne på deres "nye plads". Hvis der herefter ønskes, og behovet er der, kan brynet farves og rettes til med voks og pincet. Til sidst påføres en styrkende keratinkur, der skal blive på og som giver brynene næring.

Resultatet holder i 6-8 uger.

Før behandlingen;

 • Kom uden makeup

I de første 24 timer efter behandlingen skal du IKKE;

 • Gå i bad
 • Gnide øjenbrynene
 • Påføre olier omkring øjenbrynområdet
 • Anvende makeup på brynene
 • Ingen sauna, dampbad eller træning

Hjemmepleje;

Vi anbefaler at bruge et plejende conditioner/balsam dagligt, det sikrer at dine bryn får fugt og næring og ikke tørre ud (kan købes på klinikken)

OBS! Hvis man fra naturens side ikke har særlig meget bryn eller har overplukket dem, vil det være en god ide også at begynde på en brynserum, hvor du efter 6-8 ugers brug også kan opnå fyldigere bryn (kan købes på klinikken).