Koncept

Hos Viborg hudpleje er vi eksperter i sund hud.

Vi tilbyder professionelle og effektive behandlinger som er individuelt tilpasset til netop dig. Vi anvender kun de bedste produkter der er udviklet bæredygtigt og med miljøet i tankerne, alle vegetabilske ingredienser er så vidt muligt økologiske og produkterne er pakket i genbrugsmaterialer - produkter som vi alle kan stå 100% inde for.

Vores behandlinger foregår i en hyggelig og afslappende atmosfære og de afrundes altid med vejledning og dialog om hvordan du bedst muligt plejer din hud og dermed opnår optimale resultater. Vi vil altid gøre vores yderste for at din behandling bliver en unik oplevelse og de ønskede resultater opnås.

Ved konstant efteruddannelse sikrer vi at vores viden om hudplejen og behandlinger altid er opdateret. Igennem Dermalogicas globale efteruddannelsesprogram har vi opnået det højeste uddannelsesniveau - Dermalogica Expert – et uddannelsesniveau som til stadighed skal opretholdes med kontinuerlig videreuddannelse og eksamener. Dette sikrer at alle vores behandlinger udføres af uddannede og top-professionelle behandlere.

Som kunde hos Viborg hudpleje er du altid i de bedste hænder!