Behandlinger

Face Mapping

Face Mapping/Hudanalyse

Face Mapping® er en unik hudanalyse, der giver os et dybdegående indblik i din huds tilstand og sundhed. Vi inddeler ansigtet i 7 zoner, som nøje undersøges ved hjælp af tre forskellige teknikker;

  • Visuel undersøgelse af huden ved hjælp af luplampe
  • Undersøgelse foretaget ved hjælp af berøring af huden
  • Aflæsning af huden som indikator for de indre organers sundhed

..og ud fra det kortlægges din hudtype og hudens aktuelle tilstand. Vi finder ud af hvor din hud viser tegn på ophobning af urenheder, dehydrering og/eller hyperpigmentering. Dit personlige Face Map giver dig et godt billede af de forbedringer, der sker ved hjælp af dine Dermalogica produkter - og samtidigt er det også din kvittering for, at din huds tilstand forbedres og at du opnår de resultater, som vi har stillet dig i udsigt.

Face Mapping danner grundlag for alle efterfølgende ansigtsbehandlinger, uanset hvilken behandlingsform du vælger. Alle ansigtsbehandlinger skræddersyes 100% efter netop din huds behov og aktuelle tilstand.

Din kosmetolog kan også anbefale dig, hvilken professionel ansigtsbehandling, der passer til din huds aktuelle behov, så du opnår de resultater, du ønsker.

 

Ved køb af Dermalogica produkter for kr. 500,00 er FaceMapping® GRATIS.

 

Produkttjek - gratis

Produkttjekket er for de kunder der har været til en Facemapping eller behandling, som der efterfølgende har købt produkter hos os. Ved et produkttjek følger vi op på resultaterne af de købte produkter, så vi sikrer os at dine forventninger bliver indfriet.