Om os

Sådan startede Viborg hudpleje

Tilbage i 2013 blev klinikken etableret af indehaver Karin Häggblom, som har 25 års erfaring fra branchen. Karin brænder særligt for at dele ud af sin viden og at uddanne sine kunder i deres egen hud og dermed opleve kunderne opnå fantastiske forbedringer af deres hud.

I 2014 blev Karin en af de første Dermalogica Eksperter i Danmark, som er det højeste uddannelsesniveau i det globale efteruddannelsesprogram fra Dermalogica. Dette samt kontinuerlig efteruddannelse sikrer, at vores viden om hudpleje, behandlinger og evt. avanceret teknologi altid er opdateret.

I dag er vi tre kosmetologer og det vi har til fælles er bl.a. en stor passion for hudpleje. Vi har alle oplevet, hvor stor indvirkning det kan have på ens velvære, hvis man ikke er tilpas i sin egen hud. Derfor er det vores største ønske at give dig en behandling, som skaber stor værdi samt indre velvære.

Samtidig håber vi også at kunne give dig mod på at arbejde sammen med din hud, så du oplever langvarige resultater. Derfor har vi også en holistisk tilgang i vores vejledning og giver vores anbefalinger inden for flere aspekter herunder kosttilskud, behandlinger, hudplejerutine og make-up.

 

Sund hud fra inderst til yderst

Hos os vil du opleve en holistisk tilgang til hudpleje, hvor vi sørger for, at du som kunde får en forståelse for din hud og hvilke behandlinger og produkter, der passer til dig og kan skabe de bedste resultater for dig. Vi arbejder med din hudpleje fra inderst til yderst. Foruden vores behandlinger vejleder vi dig i markedets bedste hudplejeprodukter, så hudplejen kan fortsætte hjemme på badeværelset. Ydermere sikrer vi synlige resultater i huden med vores hjælp til at finde de rette kosttilskud, som nærer huden indefra. Sidst, men ikke mindst, kan vi guide dig, når du skal finde skånsom make-up, så du undgår at belaste din hud i hverdagen.

Vi går ikke på kompromis, når det kommer til hudpleje.

 

Bedste hudpleje i Viborg

Hos Viborg Hudpleje er vi nørder inden for vores felt og vi elsker at se vores kunder opnå resultater med målrettet behandling og tilhørende hudplejeprodukter.

Vi ved, at der bliver ved med at komme nye og forbedrede muligheder indenfor hudpleje, derfor videreuddanner vi os løbende, så du er sikret den bedste oplevelse - både i klinikken, men også i arbejdet med din hud fremadrettet.

Du altid velkommen til at kigge forbi klinikken til en snak om din hud, så vi sammen kan sørge for, at du har de bedste forudsætninger for at gøre, hvad der er bedst for netop din hud.

I vores 110 m2 klinik i hjertet af det gamle Viborg møder du en afslappet atmosfære, hvor du kan føle dig velkommen og tryg ved at læne dig tilbage og nyde behandlingen.

 

Hvis du har nogen spørgsmål omkring, hvilken behandling du skal vælge eller om noget andet, er du altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Du kan booke tid her.