Behandlinger

Målrettede ansigtsbehandlinger

Dermalogica Pro Clear

Til dig, der har akne udbrud (tilstopninger eller aktive udbrud/bumser, ar efter akne).

Pro Clear er en aktiv behandling, der hjælper med at rense og fjerne tilstopninger samt berolige inflammerede udbrud med aktive professionelle produkter og beroligende teknikker.

Opnå synlige resultater med vores Pro Clear program.

Dermalogica Pro Bright

Specielt til pigmentforandringer eller mat hud. Pro Bright er en højeffektiv ansigtsbehandling med et C- vitamin boost, der indsluses i huden for at reducere pigment og give udstråling.

Behandlingen giver en mere jævn hudtone, reducerer fine linjer og giver huden en fantastisk glød.

Dermalogica Pro Firm

Ønsker du opstramning af ansigt, hals og bryst?

Pro Firm er en udførlig workout af huden. Denne unikke behandling er en kombination af opstramning og dybdegående ansigtsmassage, som løsner spændinger.

Huden bliver stimuleret, fornyet og mere glat ved hjælp af de professionelle produkter.

Dermalogica Pro Eye Flash

Fokus på øjnene.

Pro Eye Flash er en effektiv behandling, der lysner huden under øjnene og hjælper med at udjævne hudtonen og teksturen.

I behandlingen anvendes frugtsyre, intens stimulering af huden og indslusning af aktive planteekstrakter for at reducere fine linjer og rynker.

LED Lysbehandling

LED-lysbehandling anbefales som kurforløb over 6-8 uger, 3 gange ugentligt, men er også relevant til understøttelse og forstærkning af din ansigtsbehandlingen.

Lysbehandling er særlig velegnet til dig, som lider af akne (forbedring 76-80%!), uren hud, eksem, forkølelsessår, psoriasis, rosacea, rynker mm. Behandlingen anbefales også hvis din hud virker (vinter)træt og kedeligt eller hvis du blot ønsker en flot glød.

Behandling med lys virker ved at lysets bølgelængde og energi påvirker cellernes naturlige funktion og derved immunforsvaret og blodgennemstrømningen. Penetrationen (indslusning) af de aktive ingredienser øges.

Rød lys stimulerer huden og hjælper dannelsen af nyt kollagen/elastin - naturlige fyldstoffer som huden mister i den naturlige ældningsproces. Rødt lys trænger dybt ned i underhuden og arbejder der hvor cremer ikke kan nå. På denne måde bliver huden stimuleret og forynget indefra og ud.

Blåt lys er ekstrem effektiv til at behandle akne (slår ned propionibacterium - en aknebakterie der især lever i ansigtshuden), mindsker rosacea, psoriasis og lindrer generelt hudirritation. Lyset er antibakteriel og antiinflammatorisk.

Lilla lys virker hæmmende på bakterier, behandler voksenakne, antiinflammatorisk, fremmer hudfornyelsen, mindsker porer.

Behandlingen indeholder:

 • Dermalogicas Dobbelt-afrensning med ultralydsbørste og/eller mikrostrøm
 • specifik målrettet hudplejeprodukt påføres for at behandle dit primære hudproblem (f.eks. niacinamid eller hyaluronserum)
 • 15 min. LED lysbehandling - rød, blå eller kombi vælges efter hudtilstanden
 • afsluttende cremepleje
 • vejledning af hudpleje

Kontraindikationer;

 • Hypersensibilitet over for lys
 • fotoallergi
 • graviditet
 • epilepsi
 • kræft
 • medicin som medfører overfølsomhed over for lys (f.eks. anti-depressive)

Ønsker du at udvide din behandling med f. eks. farvning af bryn og vipper, ansigtsmassage m.m., tilvælges det i bookinsgsystemet.