Behandlinger

Målrettede ansigtsbehandlinger

Dermalogica Pro Clear

Til dig, der har akne udbrud (tilstopninger eller aktive udbrud/bumser, ar efter akne). Pro Clear er en aktiv behandling, der hjælper med at rense og fjerne tilstopninger samt berolige inflammerede udbrud med aktive professionelle produkter og beroligende teknikker. Opnå synlige resultater med vores Pro Clear program.

Dermalogica Pro Bright

Specielt til pigmentforandringer eller mat hud. Pro Bright er en højeffektiv ansigtsbehandling med et C- vitamin boost, der indsluses i huden for at reducere pigment og give udstråling. Behandlingen giver en mere jævn hudtone, reducerer fine linjer og giver huden en fantastisk glød.

Dermalogica Pro Firm

Ønsker du opstramning af ansigt, hals og bryst?

Pro Firm er en udførlig workout af huden. Denne unikke behandling er en kombination af opstramning og dybdegående ansigtsmassage, som løsner spændinger. Huden bliver stimuleret, fornyet og mere glat ved hjælp af de professionelle produkter.

Dermalogica Pro Eye Flash

Fokus på øjnene.

Pro Eye Flash er en effektiv behandling, der lysner huden under øjnene og hjælper med at udjævne hudtonen og teksturen. I behandlingen anvendes frugtsyre, intens stimulering af huden og indslusning af aktive planteekstrakter for at reducere fine linjer og rynker.

Release peeling hele ansigt

Ansigtsbehandling og hårfjerning i et!!!

En fantastisk behandling til alle der er træt af fine dunhår på ansigtet og vil gerne "vække huden" og få øjeblikkelig liv og en flot glød til ansigtet.

Release peeling er en basisk peeling, som er baseret på alger og enzymer. Peelingen er en meget effektiv behandling, da den arbejder på mange forskellige områder, på en gang. Den går ind og opløser keratin, som er stoffet håret og døde hudceller er opbygget af.

Behandlingen indeholder;

 • release peeling
 • en beroligende ansigtsmaske og/eller fugtighedscreme
 • afsluttende cremepleje med spf
 • vejledning til hjemmepleje

For opnåelse af det bedste hårfri resultat, vil vi anbefale ca. 3-5 uger mellem behandlingerne.

Hårene vokser langsommere frem og bliver tyndere, lysere og reducerede.

For at forstærke den hårreducerende effekt, anbefales Hair Reducer Serum og en meget fugtgivende beroligende creme som hjemmepleje. 

Kontakt klinikken for at høre mere.

 

Release peeling ansigt og hals
Release peeling overlæbe og hage
Release peeling overlæbe
LED Lysbehandling

LED-lysbehandling anbefales som kurforløb over 6-8 uger, 3 gange ugentligt, men er også relevant til understøttelse og forstærkning af din ansigtsbehandlingen.

Lysbehandling er særlig velegnet til dig, som lider af akne (forbedring 76-80%!), uren hud, eksem, forkølelsessår, psoriasis, rosacea, rynker mm. Behandlingen anbefales også hvis din hud virker (vinter)træt og kedeligt eller hvis du blot ønsker en flot glød.

Behandling med lys virker ved at lysets bølgelængde og energi påvirker cellernes naturlige funktion og derved immunforsvaret og blodgennemstrømningen. Penetrationen (indslusning) af de aktive ingredienser øges.

Rød lys stimulerer huden og hjælper dannelsen af nyt kollagen/elastin - naturlige fyldstoffer som huden mister i den naturlige ældningsproces. Rødt lys trænger dybt ned i underhuden og arbejder der hvor cremer ikke kan nå. På denne måde bliver huden stimuleret og forynget indefra og ud.

Blåt lys er ekstrem effektiv til at behandle akne (slår ned propionibacterium - en aknebakterie der især lever i ansigtshuden), mindsker rosacea, psoriasis og lindrer generelt hudirritation. Lyset er antibakteriel og antiinflammatorisk.

Lilla lys virker hæmmende på bakterier, behandler voksenakne, antiinflammatorisk, fremmer hudfornyelsen, mindsker porer.

Behandlingen indeholder:

 • Dermalogicas Dobbelt-afrensning med ultralydsbørste og/eller mikrostrøm
 • specifik målrettet hudplejeprodukt påføres for at behandle dit primære hudproblem (f.eks. niacinamid eller hyaluronserum)
 • 20min. LED Lysbehandling - rød, blå eller kombi vælges efter hudtilstanden
 • afsluttende cremepleje
 • vejledning af hudpleje

Kontraindikationer;

 • Hypersensibilitet over for lys
 • fotoallergi
 • graviditet
 • epilepsi
 • kræft
 • medicin som medfører overfølsomhed over for lys (f.eks. anti-depressive)

Ønsker du at udvide din behandling med f. eks. farvning af bryn og vipper, ansigtsmassage m.m., tilvælges det i bookinsgsystemet.