Behandlinger

Makeup

Let dag makeup

Vi lægger en flot og naturlig make up efter dine ønsker.

Vi bruger makeup fra Jane Iredale, som er udviklet af de reneste mineraler spækket med vitminer og antioxidanter. Serien er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over, på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredales filosofi er at forlænge hudplejen, og produkterne indeholder derfor ikke fyldstoffer som talkum og kunstige farvestoffer. Makeuppen beskytter og plejer huden med en naturlig solbeskyttelse fra mineralerne, der samtidig forhindre bakterievækst, hvilket gør makeuppen særdeles velegnet til eksem eller acnehud.

Aften/fest makeup

Vi lægger makeup på dig efter dine ønsker, til den store fest eller aftenen der skal gøres ekstra ud af makeuppen. Du bestemmer selv om det skal være mere diskret eller farverigt.

Brude makeup

Din makeup til et bryllup skal kunne holde hele dagen - og natten med - hvad end om du er brud eller gæst. Derfor gør vi os umage med at du får det bedste resultat før du forlader klinikken :) Du kan valge imellem 3 brudepakker;

 

Brudepakke 1: prøvemakeup 30min. (ca. 1uge før) + makeup på dagen 75min. (950,00)

Brudepakke 2: prøvemakeup, farvning/retning af bryn og vipper (ca. 1 uge før) + makeup på dagen (1150,00)

Brudepakke 3: prøvemakeup, farvning/retning af bryn og vipper, mini manicure med klar lak og en lille ansigtsbehandlig (ca. 2,15t.) + makeup på dagen (1750,00)

I ugen op til den store dag laver vi en opfriskende ansigtsbehandlingen således at makeuppen kommer til at lægge helt perfekt. Efterfølgende lægger vi prøvemakeup hvor vi sammen finder de farver som passer bedst til dig, og som på selve dagen skal fuldende det hele.

 

Kontakt klinikken ved tidsbestilling og ang. hvilken brudepakke du ønsker at valge.

Makeup vejledning

Få lagt en smuk dag makeup med vejledning i hvordan du kan gøre det selv derhjemme.