Behandlinger

Release Peeling

Ansigtspeeling og hårfjerning i ét!

Release peeling er en basisk peeling, som er baseret på alger og enzymer. Peelingen er en meget effektiv behandling, der arbejder på mange forskellige områder, på en gang.

Behandlingen tilbydes alle, men den er særdeles velegnet til grov og trist hud, moden hud samt naturligvis den primære, nemlig fjernelse af uønsket hårvækst (bl.a. de fine dunhår)

For opnåelse det bedste hårfri resultat skal første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Typisk vil der herefter gå 3-5 uge mellem behandlingerne.

Hårene vokser langsommere frem og bliver tyndere, lysere, reducerede.

Jo flere behandlinger du får, desto længere trænger peelingen ned i hårsækken, og dermed forlænges også holdbarheden af behandlingen.

For at forstærke den hårreducerende effekt, anbefales Hair Reducer Serum og en meget fugtgivende beroligende creme som hjemmepleje.

PS! Har du dunhår og de stride hår f.eks. på overlæben, vil en kombination af Epiering og Release peeling være at anbefale.

Release peeling ansigt og hals
Release peeling hele ansigt

Ansigtsbehandling og hårfjerning i et!!!

En fantastisk behandling til alle der er træt af fine dunhår på ansigtet og vil gerne "vække huden" og få øjeblikkelig liv og en flot glød til ansigtet.

Release peeling er en basisk peeling, som er baseret på alger og enzymer. Peelingen er en meget effektiv behandling, da den arbejder på mange forskellige områder, på en gang. Den går ind og opløser keratin, som er stoffet håret og døde hudceller er opbygget af.

Behandlingen indeholder;

  • release peeling
  • en beroligende ansigtsmaske og/eller fugtighedscreme
  • afsluttende cremepleje med spf
  • vejledning til hjemmepleje

For opnåelse af det bedste hårfri resultat, vil vi anbefale ca. 3-5 uger mellem behandlingerne.

Hårene vokser langsommere frem og bliver tyndere, lysere og reducerede.

For at forstærke den hårreducerende effekt, anbefales Hair Reducer Serum og en meget fugtgivende beroligende creme som hjemmepleje. 

Kontakt klinikken for at høre mere.

 

Release peeling overlæbe og hage
Release peeling overlæbe