Behandlinger

Tillægsbehandliger

 

Få mere ud af din ProSkin ansigtsbehandling med én eller flere af følgende tillægsbehandlinger.

 • Pro Bright C-vitamin boost - ved hjælp af ultralyd, mikrostrøm OG ultrastabile "C-vitamin-compleks" virker behandlingen både på hudens overflade og i de nederste lag for at lysne, opstramme og forsvare. Der anvendes ydermere en professionel Ultrabright frugtsyre peeling, yderst effektiv C-vitamin serum og en specialmaske. Huden bliver mere ensartet, tonet og får masser af fornyet glød.
 • Pro Power Eye Peel - vælg dette tillæg hvis du ønsker et særligt fokus omkring dine øjne - opstrammer, udglatter og opklarer. Ekstrakt fra en druesaft med AHA hjælper med at stimulere cellefornyelsen på hudens overflade og giver et lyst, ensartet og blødt udseende. Hudens fugtbarriere styrkes, A-, C- og E-vitaminer giver antioxidant beskyttelse.
 • Hyaluronmaske til øjne - er spækket med hyaluronsyre, der giver et øjeblikkelig fugtboost, udglatter fine linjer og mindsker poser under øjnene. Hyaluronsyre er sukkermolekyler, der findes naturligt i huden. Desværre falder mængden af hyaluronsyre med alderen, hvilket kan medvirke en tør og tyndere hud. Hyaluronsyre har evnen til at binde vand op til 1000 gange sin egen vægt (dvs. et gram binder en liter vand). Den udfylder mellemrummene mellem cellerne med fugt, så de elastiske fibre i huden ikke udtørrer og derved foresager rynker.
 • Hals & decolleté behandling - vælg dette tillæg hvis du ønsker et øget fokus på det ofte forsømte område - hals og øverste del af brystet. Vi anvender en specialmaske "Neck Fit Refining Masque" der opstrammer, udglatter og giver en jævn hudfarve.
 • Ekstra dybderens - vælg ekstra dybderens, hvis din hud er tilstoppet og kræver ekstra pleje, derved opnås hurtigere og bedre resultater.
 • Specialmaske - en kølende og opstrammende kontourmaske (også kendt som "Askepot maske"), giver huden et øjeblikkelig løft. Masken efterlader huden synligt glat, forynget og fornyet.

Trænger du til at komme helt ned i gear, så prøv et eller flere vores massage tillæg (vælg "velvære tillægsbehandling")

 • Nakke- og skuldremassage
 • Rygmassage
 • Hånd- og underarmsmassage
 • Fod- og underbensmassage

Intensivére din behandling med én af resultatskabende apparater.

 • LED lysterapi:

Blåt lys - antiinflammatorisk, antibakteriel. Ekstrem effektiv til at behandle akne - forskning viser en forbedring på 76-80%! Danner ilt, som dræber akne-bacterier. Nedsætter talgproduktion. Lindrer kløe og irritation i huden. Mindsker Rosacea.

Rødt lys - anti-age, stimulerer produktion af collagen med 155%. Fremmer helingsprocessen med 50%. Øger blod- og lymfecirkulationen. Støtter opstramning og toning af huden. Mindsker porer. Giver naturlig glød.

Lilla lys - kombination af rødt og blåt lys

 • Silk Peel - en effektiv og moderne metode af hudslibning hvor huden skånsomt slibes med fine diamanter - samtidig med at der indsluses koncentrerede serum,  tilpasset den enkelte kundes behov.
 • Nano-tip eksfoliering - vælg Nano tip eksfoliering, hvis hudovefladen er ru og glansløs og ikke er vandt til aktive peelinger. Her bruger vi samme apparat som under Microneedling behandlingen MEN her uden brug af nåle. I stedet anvendes små pyramideformede nano-tips som microeksfolierer overfladen ved en konstant "stempling". Denne behandling fremkalder, modsat microneedling, ingen rødmen, men hjælper huden til at stimulere blod- og lymfecirkulation, øge cellefornyelsen og absorbere de aktive ingredienser efterfølgende. Huden vil føles mere glat, frisk og strålende.

Tillæggene kan tilvælges i bookingsystemet (under "tillægsbehandlinger")

Fjernelse af talgknop

Hvis du skal have fjernet en eller to talgknopper, milier osv.

Let makeup forb.med en behandling

En let makeup hvis du skal videre efter behandlingen. Råd og vejledning gives undervejs.